Referencer

Referencer

REFERENCER

Referencer

Vores referencer er din sikkerhed for at vi lever op til dine forventninger.
Se hvad vores kunder siger om os.

 

 

Anlægsgartner Gottlieb A/S

 

“Kan give mine bedste anbefalinger til Høgsbro + Caspersen 😊👍 De assistere os i en driftsoptimering af vores administration. Min oplevelse har hele tiden været at de har dygtige, kompetente og løsningsorienterede medarbejdere, der i den grad har medvirket til vores proces. Tusind tak for hjælpen 😊👍

 

CEO
Thomas Nicolai Gottlieb” 

Bech

 

“Jeg kan klart give de bedste anbefalinger til Rikke og hendes kollegaer. Vi har i øjeblikket en af Høgsbro + Caspersens meget kompetente medarbejdere i huset. Vi stod med en langtidssygemelding, og efter bare en opringning havde Rikke den helt rigtige og dygtige medarbejder til os. Så derfor sender jeg et stort tak og står du og mangler hjælp til at løse hverdagsudfordringerne eller akut hjælp til at få løst bogholderiopgaverne, så er det bare at ringe til Høgsbro + Caspersen.

 

Key Account Manager
Thomas Ejsing” 

SMOKE-IT

 

“Inden vi indgik vores samarbejde, var det et stort og omfattende arbejde at lave løn til vores mange ansatte. Da vi vægter vore medarbejdere meget højt, ville vi sikre os at mindske risiko for fejl af større eller mindre karakter på lønfronten.

 

Samarbejdet med Høgsbro + Caspersen viste sig hurtigt at være det hele værd. Nu er det en leg at lave løn, og vi føler os i meget trygge hænder med professionel sparring og styr på regnskabet.

 

Vi oplever utroligt hjælpsomme medarbejdere, der reagerer på spørgsmål med det samme og som altid leverer et godt og stabilt stykke arbejde. Deres arbejde afspejler kvalitet, tillid og gode relationer, som også er nøgleord hos SMOKE-IT.dk. De har min varmeste anbefaling.

 

CFO SMOKE-IT
Phillip Kjær” 

 

PharmaRelations

 

“Det bedste ved vores samarbejde med Høgsbro+ Caspersen er klart den sparring, vi får adgang til. Der gives altid konkrete og hurtige svar på vores spørgsmål, og der tages ansvar for de opgaver, som varetages. Det har i særdeleshed været faktorer, der har skabt en tryghed for os, hvilket har understøttet samarbejdet.

 

Vi valgte Høgsbro + Caspersen da vi ønskede en mere effektiv og kompetent økonomifunktion. Samarbejdet med Høgsbro + Caspersen har optimeret økonomi- og lønfunktion. Samarbejdet udvikler sig løbende og de er nu også vores HR Partner.

 

Vi oplever der altid er fokus på kunden og forståelse for ledelsens behov i forbindelse med blandt andet rapporteringer. De kommer gerne selv med nye forslag som kan hjælpe ledelsen, forretningen og medarbejderne. I PharmaRelations vægter vi relationer højt. Det er vigtigt for os at arbejde sammen med mennesker vi kan have tillid til –”fagligt og menneskeligt”.

 

CEO PharmaRelations Kim Raabymagle”

Wooden Spoon ApS

 

“Camilla og hendes teams arbejde gør det muligt for os at kunne koncentrere os om at lave mad, som er det vi er bedst til. De sørger for at vi altid er opdaterede så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser ifht. moms, skat, løn osv. Skønt at vide at der er styr på den del af forretningen!”

Motus A/S

 

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde, det er præget af en høj grad af professionalisme og forståelse for disciplin og struktur samt forståelse for ledelsens behov i forbindelse med blandt andet rapporteringer og data crunch.”

ITP Group

 

“Det er vigtigt for vores virksomhed, at alt bliver lavet korrekt og til tiden. Samarbejdet med H+C er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, hvor der altid er hurtig respons på vores opgaver og spørgsmål. Intet er for stort eller småt og medarbejderne agerer meget professionelt.”

Gilleleje Fysioterapi ApS

 

“Gilleleje Fysioterapi ApS er en veldrevet klinik, og det skyldes også et godt bogholderi med styr på regnskabet. Høgsbro og Caspersens kan derfor varmt anbefales med ord som; pålidelig, orden i regnskabet, et regnskab der bliver fulgt til dørs, samt ingen løse ender. Klare aftaler.”

Kabelsmeden ApS

 

“Kæmpe 5 stjerner til Høgsbro + Caspersen ApS. De forstår og sætter sig ind i kundens behov og forretning. De ønsker ikke bare at sælge en masse timer, men derimod at løfte ens forretning!”

Intempus

 

“Et godt samarbejde bygger på relation og kvalitet. Dette er lige præcis, hvad vi i høj grad har oplevet i den tid, vi har arbejdet sammen med Høgsbro & Caspersen. Med et mål om sammen at udvikle kundens forretning, har vi flere gange haft fornøjelsen af at have kompetente medarbejdere fra Høgsbro & Caspersen.”