Økonomi + Regnskab​

Vi tilbyder en lang række regnskabsmæssige ydelser
– alt fra håndtering af jeres bogholderi til udarbejdelse af årsrapporter.

Høgsbro+

Altid et skridt foran

Som kunde af finansielle ydelser, er det ofte et spørgsmål om ansvarlighed og tillid. Hos Høgsbro ligger vi en ære i vores arbejde, og vi tilbyder vores kunder samme høje niveau af faglighed og proaktivitet, uanset hvor få eller mange services i ligger hos os. Vi bygger vores forretning på nærhed og den direkte kommunikation til både kolleger og kunder – derfor oplever vi oftest langvarige kundeforhold og stor grad af tilfredshed med vores services. 

Bogholderi

Den løbende bogføring og afledte rapportering er den væsentligste grundsten i enhver seriøs virksomheds daglige drift og er i mange tilfælde også samtidig grundlaget for økonomiske beslutninger.

Start uforpligtende dialog med os

Årsregnskab

Et årsregnskab udarbejdes årligt, og vi udarbejder årsregnskaber til virksomheder som ikke har revisionspligt.

Start uforpligtende dialog med os

Klargøring til revisor

Har du revisionspligt eller får du dit årsregnskab udført af en revisor? Så udarbejder vi et årsregnskabsmateriale til din revisor, hvor balancen er afstemt på alle konti. Mangler du en revisor, har vi nogle gode samarbejdspartner.

Start uforpligtende dialog med os

Interim - Vikar

Har I behov for en midlertidig løsning i jeres økonomifunktion, har vi mulighed for at hjælpe jer. I kan mixe kompetencer efter jeres behov. Det kan som virksomhed være svært at ansætte en person som kan det hele, I har her muligheden for at købe jer til de kompetencer I har behov for på timebasis.

Start uforpligtende dialog med os​

Ledelse_opdateret_til_2023

Skal vi assistere på jeres finansielle ydelser?

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende dialog

om hvordan vi kan hjælpe jer videre.