Implementering

Står jeres virksomhed overfor at skulle implementere et eller flere nye systemer, som fx nyt lønsystem, hjælper vi naturligvis gerne med denne del.

Skift til nyt lønsystem

Står din virksomhed overfor at skulle implementere et nyt lønsystem, hjælper vi naturligvis gerne med denne del. Vi er godkendt LessorLøn og Zenegy Partner, men implementerer derudover også på en række andre lønsystemer.


Vi har et hold af dygtige implementeringskonsulenter klar til at afdække din virksomheds behov for et nyt lønsystem, samt til at sørge for at virksomheden følger den gældende lovgivning – og ikke mindst udbetaler korrekt løn.

Under forløbet vil vi hjælpe med at afdække jeres behov, så I vælger det lønsystem, der passer bedst til jeres virksomhed. Derefter planlægger vi processen sammen med jer, opsætter lønsystemet og tilpasser det efter jeres ønsker, hvorefter vi laver omfattende tests, så vi sikrer, at løn, bogføring og indberetninger er korrekte.


Når jeres lønsystem er i drift, tilbyder vi også en supportaftale med et fast antal timer til rådighed hver måned. Denne aftale indeholder også en backupløsning, hvor vi med kort varsel kan overtage lønbehandlingen.

Supportaftale inklusive backupløsning

Antal timer/md

2

4

8

Timepris

1.125

1.000

875

Abonnement/md

2.250

4.000

7.000

Telefonisk support

Udover dit faste kontaktteam har du adgang til vores telefoniske support.

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål på telefon: 50 80 62 00

Høgsbro+

Altid et skridt foran

Som kunde af finansielle og fortrolige ydelser, er det ofte et spørgsmål om ansvarlighed og tillid. Hos Høgsbro+ ligger vi en ære i vores arbejde, og vi tilbyder vores kunder samme høje niveau af faglighed og proaktivitet, uanset hvor få eller mange services i ligger hos os. Vi bygger vores forretning på nærhed og den direkte kommunikation til både kolleger og kunder – derfor oplever vi oftest langvarige kundeforhold og stor grad af tilfredshed med vores services. 

Ledelse_opdateret_til_2023

Skal vi assistere jer på jeres Implementering?

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende dialog

om hvordan vi kan hjælpe jer videre.